happertje als uitnodiging

Dit jaar wordt mijn oudste zoon alweer 7 jaar. En natuurlijk hoort daar een kinderfeestje bij. Hij wilde geen speurtocht zoals zijn zus, maar net als vorig jaar nog een keer naar een grote buitenspeeltuin. Ik zelf vind het altijd leuk om zelfgemaakte uitnodigen te maken en de uitnodiging met een ballon vorige keer was erg geslaagd. Aangezien ze de afgelopen weken heerlijk aan het vouwen zijn, is het happertje dus een prima idee!

origami happertje als uitnodiging

NODIG
Origami of vouwpapier (15x15cm)
pen

VOUWEN MAAR
Het leuke is dat hij nu zelf zijn uitnodigingen kan vouwen. En bij de laatste zijn de vouwlijnen duidelijk mooier, oefening helpt, dat blijkt maar weer. Hieronder op foto's te zien hoe je een happertje moet vouwen, maar op internet staan misschien nog wel duidelijkere voorbeelden. Let wel op dat je de effen kleur nu moet zien, anders kun je straks de tekst voor de uitnodiging niet lezen.

origami happertje vouwen voor uitnodiging

TEKST
Vouw het happertje weer open. Schrijf nu op de buitenste flapjes, de naam en nodig ze uit. Draai het happertje nu om en schrijf korte vragen op en aan de binnenkant daarvan het antwoord. En dan uitdelen maar!

tekst uitnodiging kinderfeestje


Veel vouwplezier!
Liefs Syl

Populaire posts van deze blog

first time - slagletters in aluminium strip

boordstof aan mouwen een trui

hubelino knikkerbaan met duplo