lentekriebels!

Dit keer geen creabea blogpost. Ik kan niet  om het feit heen dat het voorjaar weer duidelijk is begonnen. De klok verzet naar de zomertijd, heerlijk weer afgelopen week en ja, dan begint het te kriebelen...winterspullen opruimen, tuinmeubelen schoonmaken, nieuwe plantjes in de potten...en ja, ook tijd voor een nieuwe look voor mijn blog!

lentekriebels

De nieuwe templates van blogger zijn erg leuk. Ik vond het niet makkelijk kiezen. Mijn vorige bloglook beviel me eigenlijk best prima; thema 'eenvoudig', zonder achtergrond afbeelding. Maar de nieuwe thema's spreken mij ook wel aan. Vooral de thema's 'opvallend' en 'contempo'.

Uiteindelijk voor 'Contempo' gekozen. De achtergrond met een olifant sprak mij op zich ook wel aan, alleen was niet helemaal duidelijk dat het een olifant betrof en de kleur roze was niet gelijk mijn voorkeur. Ik neig de laatste tijd namelijk erg naar de kleur blauw of groen. Dus ja...en water blijft iets moois, dus daarom de achtergrond van een zee.

Zie nu wel, dat de foto's niet meer volledig mee uitlijnen van links naar rechts. Dus wie weet binnenkort nog een paar kleine aanpassingen. Wat wel tof is bij dit thema is dat je ook populaire blogpost kan laten zien. Dus ja, ik ben blij met de nieuwe look! En veranderingen zijn altijd wennen, maar het brengt ook goede dingen met zich mee :)

Liefs Syl.

Populaire posts van deze blog

boordstof aan mouwen een trui

first time - slagletters in aluminium strip

vlechten met 4 draden