SOS kinder slagletter armband

Voor de bestelling voor slagletter benodigdheden afgelopen keer had ik gelijk ook aluminium armband strips voor kinderen besteld (kortere lengte, 12cm). En ja, dus afgelopen zondag, getimmerd, zoals de kinderen zeggen:)

persoonlijke tekstarmband kids afmetingen

Allereerst heb ik er eentje voor mijn dochtertje gemaakt. Naam op de voorzijde en het telefoonnummer van papa aan de binnenkant.

Hartje voor en achter de naam en de letters rood ingekleurd. Er zijn hier tegenwoordig ook stiften voor in allerlei kleuren, maar ik heb hier gilderspaste voor gebruikt (soort schoenpoets). Zien hoe je kleur aan brengt, kijk eens op mijn eerdere blog hierover.

De armband is nog wel iets te groot, wat ik eigenlijk ook al wel had verwacht, met die smalle armpjes. En na meten blijkt ook dat de pols 11cm is...ja, dan is het ook wel iets te groot. Gelukkig vond ze het niet erg, past straks vanzelf.

En ja, toen wilde mijn zoontje er natuurlijk ook eentje...De andere 2 zijn op bestelling gemaakt, voor de buurvrouw. Mijn zoontje was hierbij een goede reclame, aangezien het buurjongetje zijn armband zag en er toen ook wel eentje wilde:)

Ook zo'n kinderen armband met telefoonnummer in de binnenkant, laat een berichtje achter of kijk in mijn shop.

Doeg, Syl!


Populaire posts van deze blog

boordstof aan mouwen een trui

first time - slagletters in aluminium strip

vlechten met 4 draden