kraamcadeau stempelset Ella

En zo afgelopen maandag een tweede kraamcadeau gemaakt. Ditmaal privé, voor het nichtje van mijn man. De eerdere 2  kraamcadeautjes die ze van ons heeft gehad heb ik allemaal zelf gemaakt.

De eerste keer hebben we een houten slaapkamerhaak met een leeuw en zelf gebreid babymutsje gegeven. De tweede keer heb ik een overslag t-shirt bedrukt met de afbeelding van het geboortekaartje maar wat dan nu???

Maar dat was gelukkig snel genoeg bedacht, namelijk een naam stempel met daarbij nog 2 hartjes stempels samen in een bewaardoosje.

Dus zondag en maandagavond aan de slag geweest met stempelrubber en gutsen, aangezien we dinsdagavond op bezoek gingen. En zie hieronder het resultaat;


Dinsdagmiddag nog snel ingepakt. Dat was trouwens ook nog wel even een uitdaging, want hoe pak je een rond doosje in?! Uiteindelijk ervoor gekozen om er een sierlint om heen te doen en klaar. Simpel en toch feestelijk. En ja, ze waren er blij mee en ik trots (bloos, bloos) dus een geslaagd kraamcadeau:)

Oh ja, en om jullie alvast warm te maken voor mijn volgende blogpost, deze zal gaan over het herfststukje dat ik komend weekend ga maken. Kun je niet zolang wachten, check dan komend weekend alvast instagram (ig_vansyl)!

groetjes Syl


Populaire posts van deze blog

boordstof aan mouwen een trui

first time - slagletters in aluminium strip

vlechten met 4 draden