kleurenadvies

En nadat ik voor de zomer mijn schoonzus had gesproken over haar bezoek bij iemand voor een #kleuradvies, was ik gelijk enthousiast. Dit staat namelijk al een paar jaar op mijn lijstje, alleen ik heb nooit de daad bij het woord gevoegd. Dus van de zomer toch maar eens besloten omdat te doen en dus vandaag was de lang verwachte afspraak bij StudioKleur van Marieke Verhagen in Eindhoven.

Misschien zullen velen van jullie nu denken, huh, wat bedoelt ze met een kleuradvies? Dit houdt in dat er wordt gekeken welke  kleuren jou er het beste uitlaten zien en wie wil dat nu niet. Belangrijk is dat je als je naar zo'n advies gaat geen make-up op hebt en dat je je haren niet net een nieuw kleurtje hebt gegeven. Naast dat kleuradvies is er ook nog een stijladvies en make-up advies mogelijk. Ik heb het gehouden bij een kleur- en make-advies.

kleuradvieskleurenwaaier

Waar ik vooral benieuwd naar was of dat ik een beetje de juiste kleuren in mijn kast heb hangen. En dat viel reuze mee. Blijkbaar heb ik mijn gevoel al die jaren al goed gevolgd. Uit het advies komt dat ik een zacht herfsttype ben. 

Wat ik vooral verrassend vond is dat groen mij erg goed staat. En dan vooral olijfgroen. Daar heb ik helaas niet veel van in mijn kledingkast, maar de kleuren bruin en aubergine is een kleur die ik toch al wel in mijn kledingkast heb hangen. Zelfs in het make-up advies kwam bruin en groen terug!

Wat ook wel bevestigd werd is dat zwart niet in mijn kleurenpallet thuis hoort, maar eerder antraciet. Zo grappig om ook dat bevestigd te zien. Dus al met al een geslaagde ochtend en vooral een bevestiging van wat ik op 'gevoel' al wist.

Bedankt Marieke Verhagen van Studiokleur!

Kleurige groet, 
SylPopulaire posts van deze blog

boordstof aan mouwen een trui

first time - slagletters in aluminium strip

vlechten met 4 draden