t-shirt voor Blue

Nog geen tijd gehad in verband met de vakantie om iets te schrijven over de opdracht voor het maken van een afbeelding van het geboortekaartje op een t-shirt. 

Helaas was de stroom in huis eraf geweest in verband met verbouwingswerkzaamheden en hierdoor diende de scanner opnieuw ge├»nstalleerd te worden, maar goed dat ter zijde. Dus nu heb ik een foto gemaakt van het geboortekaartje in plaats van een scan. Achteraf gezien zorgt dit ervoor dat de kleuren van het geboortekaartje niet exact overkomen. Maar voor het eindresultaat is dit op zich niet erg, maar ik zou dat de volgende keer niet meer doen.

De foto geopend in Adobe Photoshop en daar de naam en figuurtjes geselecteerd, uitgesneden en op een witte achtergrond gezet. Proef print gemaakt voor controle door opdrachtgever. Alles gespiegeld in Adobe Illustrator. Transferpapier in de printer gelegd en na een halfuurtje drogen van de print alles uitgeknipt en met behulp van bakpapier tussen het strijkijzer op de hoogste stand op het t-shirt gestreken. 


En als extra verrassing nog een Fiesta armband toegevoegd voor de kersverse moeder en/of zusje van Blue :)

Ook een textiel bedrukking cadeau geven kijk eens in mijn webshop, ook levering buiten Nederland.

Populaire posts van deze blog

first time - slagletters in aluminium strip

boordstof aan mouwen een trui

hubelino knikkerbaan met duplo