inspiratie - slagletters

Begin van dit jaar heb ik sieradenlabeltjes besteld. Tijdens mijn zoektocht toen op het internet zag ik ook al een paar keer de mogelijkheid van een slagletter van je logo.

Dus gister was ik op het internet aan het zoeken naar een leverancier voor 10mm plat leer en toen kwam ik bij een site terecht die ook slagletters levert. 

Nu zul je misschien zeggen, huh wat?! Met andere woorden, metaal stempelen. Slagletters zijn slagpennen met aan de onderkant in spiegelbeeld bijvoorbeeld een letter die je in aluminium, koper, leer etc kan slaan. 

foto van Bead-it
foto van Sieradenfournituren
Begin van dit jaar had ik ze ook al gezien, tijdens mijn zoektocht van naar mijn sieradenlabeltje. Maar nu ben ik om. Dit wil ik!! Zoveel nieuwe mogelijkheden. Ik laat dan ook gelijk een slagpen van mijn logo maken, zodat ik mijn sieradenlabeltje zelf kan slaan :)

Echt lijkt me helemaal gaaf! Maar nu bleek dat de site waar ik op keek alleen aan edelsmids en juweliers levert. Dus ik teleur gesteld. Maar gelukkig was mijn man zo alert om even mee te zoeken en een andere site gevonden. Yeah! Nu dus even goed bedenken wat ik wil en dan deze week of volgend weekend maar eens bestellen. Spannend...


Populaire posts van deze blog

boordstof aan mouwen een trui

first time - slagletters in aluminium strip

vlechten met 4 draden