variant - gestikt leren armband jeans blue

Mijn buurvrouw kwam langs met de vraag of ik weer een leuke armband voor een vriendin van haar kon maken. Ditmaal waren we er snel uit. Voor mijn schoonzus heb ik laatst ook zo'n armband gemaakt, alleen deze heeft andere kralen naast de blauwe kraal. Lastige was wel dat de buurvrouw de polsmaat van haar vriendin niet exact wist, dus hier 18cm voor aangehouden. En dus afgelopen donderdagavond aan de slag; kralen rijgen, eindkapjes en sluiting voorzien van ringetjes, sieradenlijm in de eindkapjes, leer erin, laten drogen in de tussentijd de cadeauverpakking gemaakt.

En afgelopen vrijdag heeft de buurvrouw de armband gegeven. Ze was er blij mee, alleen bleek de armband te groot. Gelukkig geen probleem. Een eindkapje er afgesneden en een nieuwe aangezet en hopelijk past de armband nu wel beter.

Gebruikte materialen: 17,5cm gestikt leer 4mm, 2x  (3x) eindkapje 5mm, 1 ring 4mm, 3 ringetjes 6mm, 2 Fiesta kralen en 1 kraal Crystal Turqois marble (gebasseerd op polsmaat 18cm) - materialen zijn van het 't Kralenhoekje uit Middelburg

Interesse kijk eens in mijn webshop of mail

Populaire posts van deze blog

boordstof aan mouwen een trui

first time - slagletters in aluminium strip

vlechten met 4 draden