slabber & spuugdoek Duuk

Wat een leuke vraag van een kennis vanuit mijn zwangerschapsgroepje van mijn jongste spruit; Of ik een slabber en een spuugdoekje kan bedrukken met de naam Duuk. Stoer lettertype, ze dacht aan het lettertype van fatboy en eventueel een ster of het konijn van fatboy erbij als afbeelding.

Dus zogezegd zo gedaan. Een voorstel gemaakt met een aantal stoere lettertypes, kleurvoorstellen, sterren en konijn van Fatboy. Foto ervan gemaakt en via Whatapp voorgelegd. Na overleg een 2e voorstel gemaakt en daar is de uiteindelijk keus uit bepaald; Groot lettertype, donkerblauw met een kleine rode ster daaronder.


Dit uiteindelijk gespiegeld en geprint op transferpapier. Halfuurtje laten drogen, uitknippen en met strijkijzer op maximale stand met bakpapier onder strijkijzer (anders plakt de transfer aan het strijkijzer) aangebracht op de slabber en het spuugdoekje. 

En ook ditmaal weer een gaaf resultaat! Als extra toegift nog een Fiesta-elastiek armband toegevoegd (materialen van het Kralenhoekje) en alles leuk verpakt in een VanSyl-box (zie eerdere blogs).

Interesse kijk eens in mijn webshop of mail.Populaire posts van deze blog

boordstof aan mouwen een trui

first time - slagletters in aluminium strip

vlechten met 4 draden