afscheidscadeau BUKO

En ja vandaag was mijn laatste werkdag bij BUKO. Ik kon het niet laten om een afscheidscadeau te maken als dank en dus maandag besloten om 2 theedozen te kopen en deze te voorzien van het logo. Eentje voor de vestiging in Zaltbommel en eentje voor in Vuren.

Allereerst in de winkel gecontroleerd of het wel niet hetzelfde hout als de dienbladen was, want dat is geen succes. En geluk, dit is duidelijk een ander soort hout. Dus thuis dinsdagavond aan de slag.

Logo's uitgeknipt en de Heavy medium gel van Amsterdam daar waar het logo op het hout komt 5x hiermee ingesmeerd en een nachtje wachten.

Woensdagavond met een bakje water het papier eraf gehaald en ja, nu blijft zonder probleem het logo zitten, zelfs als ik hard over de afbeelding heen ga. Duidelijk dus dat het soort hout van belang is van slagen bij het overbrengen van een afbeelding op hout :).

Uiteindelijk de mod podge erover, stempel VanSyl op de achterkant en klaar. De volgende keer, bedruk ik wel het gehele hout met papier, aangezien je nu toch lichtjes de randen van het uitknippen kunt zien. Maar het resultaat is desondanks geslaagd!

Ook een theedooos voorzien van een afbeelding, mail naar info@vansyl.nl en we bespreken de mogelijkheden.
Populaire posts van deze blog

boordstof aan mouwen een trui

first time - slagletters in aluminium strip

vlechten met 4 draden