zwarte glaskraal met AB-glans

Mijn peettante was gisteren jarig en daar hoort als van vanzelfsprekend een cadeautje bij. Nu had ik al een tijdje terug bedacht dat het wel leuk zo zijn om haar een armband te geven met 2 rijen jasseron met daartussen een kraal. Dus materialen besteld en vorige weekend aan de slag. Maar het wilde niet lukken zoals ik voor ogen had. Ik heb waarschijnlijk de afmeting van de kralen verwisseld met die van de jasseron, dus helaas geen armband van jasseron met kralen.

Maar natuurlijk wilde ik nog wel iets geven. Omdat ik 3 soorten zwarte kralen had besteld om te kijken welke het beste bij de jasseron paste, had ik al snel een nieuw idee...een eenvoudige armband met bijpassende oorbellen. De kraalkeuze was hierbij bepalend voor het idee. Doordat het een zwarte kraal betreft met een AB glans erover zoals ze dat noemen, heeft de kraal een bijzondere uitstraling. 

Afmeting van de pols gevraagd aan mijn tante en rijgen maar. 

Leuke kleine verpakking erbij, middels A5 papier door midden en snijlijnen 18mm (bij deksel) en 20mm vanuit de zijkant papier, vouwen en hoeken plakken, afdruk van stempel met mijn logo op de deksel, sierlint er om heen en klaar.

En ja, ze was er erg blij mee, en daar doen we het voor:)Populaire posts van deze blog

boordstof aan mouwen een trui

first time - slagletters in aluminium strip

vlechten met 4 draden