kraamcadeau Viggo

Voor iemand uit mijn zwangerschapgroep zou ik het geboortekaartje op een rompertje bedrukken als cadeau en nu had ik ook bedacht dat ik maar eens moest gaan proberen om van de afbeelding ook een kleine stempel te maken. We moeten uiteindelijk ook oefenen! Dus gisteravond aan de slag.

Eerst het geboortekaartje gescand, verkleind voor de rompert en tekst weggewerkt en spiegelen. Tegelijkertijd ook eenmaal verkleind naar 2,5x2,5cm voor de stempel, en niet vergeten dat NIET in spiegelbeeld.

Transferpapier laten drogen en in de tussentijds kinderen op bed gelegd. En daarna aan de slag. Afbeeldingen uitknippen, strijkijzer aan, bakpapier op het rompertje en strijken maar. Een grote kangeroe op de voorkant en een kleintje op de schouder. En ja, eenvoud, heerlijk. 

En daarna aan de slag met de stempel. Lijnen op de afbeelding overtrekken met potlood. Op het stempelrubber aan brengen met de achterkant van het potlood en gutsen maar. Tussentijds stempelen om het resultaat bij te werken en ja, dit valt me alles mee, ondanks de kleine afmeting. Stempel aan brengen op het stempelhout en het houten bewaardoosje.

En nu maar hopen dat het cadeau in de smaak valt. Ik heb in ieder geval weer een heerlijke creatieve avond gehad!

Meer zien of ook cadeau geven, kijk dan eens in mijn shop of eerdere blogs.

Populaire posts van deze blog

boordstof aan mouwen een trui

first time - slagletters in aluminium strip

vlechten met 4 draden