Materialen zussenarmband binnen!

Afgelopen maandagavond samen met mijn vriendin achter de computer gezeten en kralen geshopt! Eerst het winkelmandje volgeladen met kralen die we leuk vonden en daarna een definitieve selectie gemaakt. 

Het was wel prettig dat we elkaar nu spraken en niet alleen via de mail, want zo kon de kleur keuze en grootte van de bedels beter worden afgestemd. Dat blijft uiteindelijk toch een persoonlijk iets.

Tijdens ons shoppen het ontwerp van de armband aangepast. Het wordt nu een soort wikkel armband (2x rond) met een magneetsluiting. Groot verschil is dat de armband dan niet meer is te verstellen. Maar we houden mijn pols aan, komt redelijk overeen met die van haar zus.

Aangezien het ontwerp hierdoor is vereenvoudigd gaat mijn vriendin nu zelf, met mijn hulp de armband in elkaar zetten! Helaas zullen jullie nog even moeten wachten met het resultaat aangezien dat pas over zo'n 1,5 week is aangezien ze nu met vakantie is.

En hopelijk is mijn eigen sieradenlabel dan klaar, zodat dat er als finishing touch nog aan kan! Het wordt in ieder geval een stoere zussenarmband:)
#zussenarmband #leren armband #pandora style

Populaire posts van deze blog

boordstof aan mouwen een trui

first time - slagletters in aluminium strip

vlechten met 4 draden